Delicious LinkedIn Facebook Twitter RSS Feed

Perlawanan angkat bola sambil berguling2



Tempat: Ampang Superbowl Berjaya Times Square
Masa: 4jam sebelum pukul 12 am
Peserta: 22 kanak2 ribina yang baru balik bully budak2 kolej



selepas seronok buli budak2 kolej seramai 330 orang, rasa geram lak nak buli pin2 warna putih ni.  Pada awalnya nak tengok cite Pirates of the Caribbean – On Stranger Tides tapi masing2 duk pandang bawah sambil kuis2 kaki kat lantai buat2 tak dengar. So, main angkat bola guling2 pun best gak,  atau nama asalnya Bowling. bola + guling2 = Bowling. Camne tah inventor dia dapat nama. Maybe belajar bahasa Melayu kowt zaman Jaafar Tonggek.

menunggu kasut
Main punya main, masing2 tunjuk skill yang dorang belajar masa kat tadika dulu2 tu, ingat x?? da skill  tonggeng, skill meniarap, skill main tennis dan macam2 skill yang aku xpenah nak tengok and korang pun xpenah tengok. 
muka dapat strike masing2
akhirnya “we got the winner”. Macam main game Pacman lak.  Pada asalnya main saje2 je, tapi bila aku pegi kaunter suh print sume result, hamek kau. Baru rasa siapa Justin Bieber yang sebenar. Haha

tada..... point keseluruhan

Tapi ada anggapan nama yang last2 tu sebenarnya xnak tunjuk tahap skill yang sebenar2nya. Betul x Saufee Harun?? Tapi pape pun, suma enjoy walaupun letih seharian perjalanan dari Kuala Nerang, Kedah ke Kuala Lumpur. Patutnya dekat la sebab kuala ke kuala.

K. Nerang ke Kuala Lumpur



Sebelum masing2 mengundur diri nak balik City Campus, sempat lak amek gambar depan indoor theme park. Sampai2 je UniKL City Campus, singgah HR Steakhouse kat Kg. Baru layan chop and steak. Bukan chop stick cina duk guna kepit2 mee 2..

masing2 buat muka pelik
p/s: Lain masa, kita battle lagi ye utk memburu juara bola guling2 ye kawan2.

3 comments:

♥ Atiqah ♥
May 29, 2011 at 2:59 PM comment-delete

wohoh..terbaek la buat gthering mcm ni..dpt merapatkn ukhuwah antra satu dgn yg lain..bgus2..

Reply
fiuzzhafiz
May 29, 2011 at 5:54 PM comment-delete

bila nak brgandingan main bowling? dgn player skolah ni.hee

Reply
♥ Atiqah ♥
June 3, 2011 at 2:10 PM comment-delete

upppssss..siapa ya player skolh??

ada rezeki, bleh la main bowlng sama2..heeeeee..

Reply

Post a Comment

Related Post

Flag Counter

free counters

Page Rank

About Me

Penulis adalah pengasas bagi Fiuzzhafiz Works. Penulis merupakan mahasiswa tahun akhir yang kini menuntut di sebuah universiti swasta tempatan dalam bidang teknologi kejuruteraan marin. Semua gambar adalah hakcipta terpelihara melainkan dinyatakan oleh penulis.