Delicious LinkedIn Facebook Twitter RSS Feed

Video Paling Panas Bulan ini!

sumpah air ni panas, air coke.:P

Kepada OC, FC, Student baru KMKN 2011/2012. Ni je video yang aku mampu buat utk korang sebagai tanda penghargaan di atas kerjasama yang telah diberikan.  Aku tetap akan mendokong semangat pelajar Foundation UniKL.

Thank guys 4 supporting MSR FIST KMKN 2011/2012
really appreciate it. :]



boleh view kat sini juga: Fiuzz Youtube

tak ada masalah sapa nak view kat skrin 1080i ( Full HD) korang. xpecah resolution video ni.:)

4 comments:

Dandelion
May 28, 2011 at 3:13 AM comment-delete

besttt nyer <3 ...sedey nya tma xberpeluang utk turut serta sobb3 ...btw, nice one fiuzz !

Reply
fiuzzhafiz
May 28, 2011 at 3:20 AM comment-delete

xpe tma. nnt kita buat tuk ank2 cucu lak.heee
thank tma.:)

Reply
cik tipikal
May 30, 2011 at 5:54 PM comment-delete

video ni tacing part ubey.. menusuk jiwa lah ucapan dia. dan kenapa mesti letak muka farid??

Reply
fiuzzhafiz
May 31, 2011 at 12:44 AM comment-delete

alhamdulillah sempat rakam moment ubey 2.
muka farid sgt hot dow. ke nk letak muka cik tipikal?? :]

Reply

Post a Comment

Related Post

Flag Counter

free counters

Page Rank

About Me

Penulis adalah pengasas bagi Fiuzzhafiz Works. Penulis merupakan mahasiswa tahun akhir yang kini menuntut di sebuah universiti swasta tempatan dalam bidang teknologi kejuruteraan marin. Semua gambar adalah hakcipta terpelihara melainkan dinyatakan oleh penulis.