Delicious LinkedIn Facebook Twitter RSS Feed

Percutian hujung minggu after final exam


Final exam..???
Ahh... lupakan...xguna menyesal di kemudian hari, kata org tua-tua. So apakah aktiviti seterusnya?
perjalanan selama 12 jam, Lumut, Perak - Kuala Lumpur - Kuala Nerang, Kedah. aku punya la xtido malam 2 coz nk gerak kul 6.00am, then sampai lak kat UniKL City Campus kul 10.00 am, then trus gerak ke Kolej MARA K.Nerang dan sampai kul 6.30 pm. nak patah pinggang n leher aku rasanya..

Singgah RnR Tapah, makan Dunkin Donuts ngan ruzaini rahin. Tapi mcm da ta best da Donut2 ni. keras... baek makan J.Co Donuts or Big Apple Donuts

Buy 7 + Free 2

ni jugak first time bas MIMET sampai KMKN. Sungguh jauh perjalanan. laen kali mintak naek kapal plak.haha.



Then trus dapat check- in bilik. cadar die mmg xley blah, warna pink. isau gak ak tkut2 ade org yg terangsang ngan kaler ni..hahahaha

Cadar KMKN, Kedah


Pintu pagar yang indah

Malam sebelum penutup, Cikgu Nadia yang menjadi sebutan dalam walkie-talkie program coordinator 2, belanja sume OC makan satay kuala nerang. sgt cute satay dia n sedap gak.


Program ni di khaskan tuk dak2 baru yang mendaftar di KMKN tuk Program FIST UniKL (Skim Pelajar Terbuka).  Kat cni ade Program FIST UniKL (Aus), FIST UniKL (NZ), FIST UniKL (RCMP), Matrikulasi Perakaunan KPM.

OC MSR FIST UniKL 10/11 (missing firdaus here)


Banyak lagi moment yang aku captured kat cni..xsmpat ag nk upload...Minggu Silaturrahim (MSR) Foundation in Science and Technology UniKL 10/11 mmg terbaek la..


2 comments:

miss eyntan
May 16, 2010 at 6:58 PM comment-delete

well done!!! wink..wink.. mcm mimpi je kan.. kan..

Reply
fiuzzhafiz
May 16, 2010 at 7:06 PM comment-delete

haha
pejam celik da abes....
cilik gmba tuk dwload size besaq

Reply

Post a Comment

Related Post

Flag Counter

free counters

Page Rank

About Me

Penulis adalah pengasas bagi Fiuzzhafiz Works. Penulis merupakan mahasiswa tahun akhir yang kini menuntut di sebuah universiti swasta tempatan dalam bidang teknologi kejuruteraan marin. Semua gambar adalah hakcipta terpelihara melainkan dinyatakan oleh penulis.