Delicious LinkedIn Facebook Twitter RSS Feed

belajar lah rajin2

Week 2, lecturer dah start memberi pelbagai juadah untuk berbuka puasa assignment. eh,eh belum ag bulan puasa. Assignment la. Zaman canggih kan sekarang ni. Assignment pun diupload dalam internet. siap ada due date lagi kena hantar bila . Accurate lagi 2. If terlewat 1saat, kena block terus. So xde lagi berlaku penghantaran assignment last minutes. haha.

http://elearn.mimet.unikl.edu.my


tapi yang masalahnya, bila network down, xbleh langsung nak hantar mengikut masa yang ditetapkan dan yang paling mendebarkan, file uploading time memang slow gilew. 

Kesimpulannya, teknologi ni ada kebaikan dan juga keburukannya. Dan jangan hantar assignment last minutes. :P

nak ber'chatting', ber'blog', ber'forum', ber'anak'. Suma boleh kat eLearning UniKL ni. Terberanak aku tunggu nak buka elearn time peak hour hantar assignment semalam. ni buktinya.


hanya beberapa saat je pun.... 

3 comments:

[A]m
July 27, 2010 at 10:38 AM comment-delete

bek xpyh wat klu mcm 2..

Reply
miss eyntan
July 27, 2010 at 12:43 PM comment-delete

sangat stress klu ngadap e-learning ngn e-citie tuu. grr~

Reply
fiuzzhafiz
July 27, 2010 at 3:10 PM comment-delete

itula kelebihan teknologi, slow sgt3

Reply

Post a Comment

Related Post

Flag Counter

free counters

Page Rank

About Me

Penulis adalah pengasas bagi Fiuzzhafiz Works. Penulis merupakan mahasiswa tahun akhir yang kini menuntut di sebuah universiti swasta tempatan dalam bidang teknologi kejuruteraan marin. Semua gambar adalah hakcipta terpelihara melainkan dinyatakan oleh penulis.