Delicious LinkedIn Facebook Twitter RSS Feed

ditipu pagi2 buta

24 Julai 2010, ada program 'Road Safety Walk' peringkat daerah Manjung, Perak anjuran Pejabat Daerah dan Tanah Manjung.  

memang best aktiviti ni dan aku excited gile nk pegi walaupun ramai yang sedang di buai-buaian mimpi di pagi Sabtu. 

Atucara jadual pukul 7.30am pendaftaran. sampai2 jew, masih xde orang. so decide nak pegi breakfast jap kat maplei, Restoran DJ Lumut

pukul 8.30am, keadaan masih sama dengan xde langsung kete kerajaan, orang awam, budak2 nurse, abang2 navy. kemanakah mereka semua?



Cibeng tul if batalkan kan acara tanpa notis bertulis 24 jam.
So, aktiviti 'walkathon' bertukar kepada aktiviti 'photothon'.hhahaha
Dem.



3 comments:

Affan Ruslan
July 25, 2010 at 6:49 AM comment-delete

hehe. lol.
mesti tension.
phototon + jalanthon. hehe

Reply
fiuzzhafiz
July 25, 2010 at 9:32 AM comment-delete

2la.
xpenah ag aku pegi event kerajaan yg xde orang langsung.
haha

Reply
♥ Cik Tiqa ♥
August 21, 2010 at 9:19 AM comment-delete

hahahaa..kesiannya..dh xcited tb2 cncel mcm tu jer..aishhhh..xptt btul kn???
'walkathon' bertukar kpada 'photothon'...
menarik gak tu...hhehehe

Reply

Post a Comment

Related Post

Flag Counter

free counters

Page Rank

About Me

Penulis adalah pengasas bagi Fiuzzhafiz Works. Penulis merupakan mahasiswa tahun akhir yang kini menuntut di sebuah universiti swasta tempatan dalam bidang teknologi kejuruteraan marin. Semua gambar adalah hakcipta terpelihara melainkan dinyatakan oleh penulis.