Delicious LinkedIn Facebook Twitter RSS Feed

Milik siapakah bunga ini?

bunga kekwa misteri
6 August 2010, semasa makan malam bersama TPM di PICC, Putrajaya; ada orang memberi aku bunga. tanpa aku mengenali siapa dirinya, nama, asal usul. Dialog semasa orang tidak dikenali bunga, 
" ni bunga tuk awak, tanda persahabatan"
then dia terus blah. kelu gak lidah. dahla tak kenal. tiba-tiba bagi bunga plak. tapi ada gambar suspek yang sempat diambil. hehe. ni lah kebaikan bila suka ambil gambar orang randomly.

tengok anak panah, secret admirer yang xberapa secret. :P
xkesahla sapa2 pun nak bagi bunga ke, pinggan mangkuk ke,or kusi meja; yang penting ikhlas tanda persahabatan. so sapa2 or secret2 admire yang nak bagi hadiah lepas ni, prepare kunci kereta plak yew.hehehehe. boleh bawa balik kereta nanti.

6 comments:

miss eyntan
August 9, 2010 at 8:22 PM comment-delete

wow!!!

Reply
apad
August 15, 2010 at 1:00 PM comment-delete

ade ambik contact number x bos??
hahahaha

Reply
♥ Cik Tiqa ♥
August 21, 2010 at 10:13 AM comment-delete

wahwahwahhhh!! ada secret admire tu!!! fewwiittt..
bg bnga..menarik tu..

Reply
fiuzzhafiz
August 21, 2010 at 11:07 AM comment-delete

apad: sy jarang sgt2 nk amek cntct no org yg x dikenali. huhu

tqa: pelik gak tyme 2, terima jewla. berkenalan sesama saudara Islam kn.:)

Reply
♥ Cik Tiqa ♥
August 21, 2010 at 10:09 PM comment-delete

alhamdulillah! sekurng2nya xde la tuan yg mmberi tu terasa kcil ati kn kalo xambl...

Reply
fiuzzhafiz
August 22, 2010 at 11:07 AM comment-delete

yup..
kne jaga gak hati org yng mmberi.:P
dpn public, jgn malukn die kn dgn menolak pmberian.:)

Reply

Post a Comment

Related Post

Flag Counter

free counters

Page Rank

About Me

Penulis adalah pengasas bagi Fiuzzhafiz Works. Penulis merupakan mahasiswa tahun akhir yang kini menuntut di sebuah universiti swasta tempatan dalam bidang teknologi kejuruteraan marin. Semua gambar adalah hakcipta terpelihara melainkan dinyatakan oleh penulis.